Дестинации
Австрия Албания Аржентина Белгия Бенелюкс Бразилия Великобритания Виетнам Германия Гърция Дания Индия Иран Испания Италия Камбоджа Китай Ливан Люксембург Малта Норвегия Полша Португалия Скандинавия Словения Сърбия Тайланд Узбекистан Уругвай Финландия Франция Холандия Хърватия Черна гора Чехия Швейцария Швеция Шри Ланка Япония

НОВА ГОДИНА при комшиите в СЪРБИЯ и град Кралево!

Екскурзия НОВА ГОДИНА
при комшиите в СЪРБИЯ и град 
Кралево!
 - 3 дни / 2 нощувки / 2 закуски / 2 празнични вечери
НОВА ГОДИНА
при комшиите в СЪРБИЯ и град 
Кралево!
НОВА ГОДИНА
при комшиите в СЪРБИЯ и град 
Кралево!
НОВА ГОДИНА
при комшиите в СЪРБИЯ и град 
Кралево!
НОВА ГОДИНА
при комшиите в СЪРБИЯ и град 
Кралево!
София– Кралево– Жиченски манастир – Ниш– София

3 дни / 2 нощувки / 2 закуски / 2 празнични вечери

от 357.00 лв.

 


    Посрещнете Новата 2017-та година на ново и интересно място с чаша от прочутия кралевски мискет. Именно Кралево, едно почти непознато кътче от Сърбия, e това място. Градът, разположен на три реки – Ибър, Западна Морава и Рибница, крие очарованието си и в манастира Жича, който се намира в околностите му и който Вие имате възможност да посетите. Позволете да Ви завладее атмосферата на коронясването на седемте сръбски крале..."


Програма
1 ден София – Кралево
Отпътуване в 09.00 ч. от София, пл. Св.Ал. Невски, в посока Калотина – Ниш – Крушевац – Кралево. Продължаване за Кралево. Той е един от редките градове в света, който е планиран според модела на Чикаго, където улиците се пресичат под прав ъгъл. Старата традиция в центъра все още е запазена. Настаняване в хотел TURIST – 4**** (www.hotel-turist.net). Подготовка за празничната вечер. Новогодишна вечеря с жива музика. Пиенйе и яденйе в ресторанта в хотела . НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ на блок маса Отворен бар – неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки. Жива музика! ЧЕСТИТА НОВА 2017та ГОДИНА!!!
2 ден Кралево - манастира Жича
Късна „разточителна“ закуска до 12.00 ч. Свободно време за разходка из града и възможност да похапнете по една кисела чóрба. В следобедните часове предвиждаме отиване с автобус и посещение на манастира Жича, за да запалите свещичка за здраве в първия ден от Новата година. Жичанският манастир е построен през XIII в. от синовете на Милан Обренович, първият сръбски крал Стефан Първовенчани и неговия брат и патрон на Сърбия – Св. Сава. Той е свидетелство за славното минало на Сръбското кралство и има огромно културно и историческо значение за държавата, тъй като в него са коронясани 7 сръбски крале. ВТОРА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ на блок маса – т.н. „Реприз“ на сръбски или повторение на предишната Новогодишна вечеря (напитките се заплащат отделно). Жива музика! Нощувка.
3 ден Кралево – Ниш - София
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България. Попътна спирка в Ниш, разположен на р. Нишава и на чийто десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните, древният град Наисус остава в историята като родното място на Константин Велики. Разходка из главния площад Освобожденя. Пристигане в София вечерта.

  На турист в двойна стая На турист в тройна стая Доплащане за единична стая Отстъпка за дете до 7 г. вкл. с 2-ма възр. Отстъпка за дете от 8 г. до 11.99 г. с 2-ма възр.
ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 24.10.2016 г. 357 лв. 357 лв. 40 лв. 206 лв. 103 лв.
За записвания от 25.10.2016 г. 377 лв. 377 лв. 40 лв. 206 лв. 103 лв.



Цената включва:
  • транспорт с автобус, 2 нощувки със закуски в хотел 4****, Новогодишна вечеря на 31.12.2016 г. на блок маса с неограничено количество местни алкохолни, безалкохолни напитки и жива музика, Празнична вечеря – РЕПРИЗ на 01.01.2017 г. на блок маса и жива музика, водач от агенцията, посещение на манастира Жича, туристическа програма в Ниш, мед. застраховка, ползване на сауна, парна баня и фитнес
Цената не включва:
  • ползването на СПА процедури - масажи
Други:
    Доплащане за: допълнителни нощувки със закуска за туристите, пътуващи със собствен транспорт: 55 лв. на турист на ден в двойна стая с вечеря, 75 лв. на турист на ден в единична стая с вечеря.
    Намаление за: ОТСТЪПКА - 40 лв. от пакетната цена за туристи със собствен транспорт, като датите за настаняване могат да бъдат променени и заявявани допълнителни нощувки
    Парична единица на Сърбия: RSD – Сръбски динар (1 EUR ~ 120 RSD)
    Описание на хотела: В самото сърце на Сърбия, в Кралево - един от най-старите градове в страната се намира хотел „Турист“ с нов дух – комбинация от градски традиции и модерен дизайн. 4-звездният хотел е разположен в самия център на града, на централния площад на Кралево, най-красивата пешеходна зона, построена в края на XIX в., която в продължение на 50 години продължава да е призната със своето гостоприемство и топлина. Хотел „Турист“ разполага с 15 единични стаи, 52 двойни стаи и 5 луксозни апартамента, които отговарят на изискванията на бизнесмени и туристи. Млад, квалифициран и гостоприемен екип ще направи всичко възможно, за да направи престоя Ви приятен.
    Съоръжения паркинг, подземен гараж, рум сервиз (07-23 ч.) и пералня. Хотелът разполага с кафе сладкарница с външни маси, а-ла-карт ресторант и пицария. СПА центърът на хотела е един от най-атрактивните в региона, в който можете да използвате различни СПА и уелнес програми, както и специална техника на масаж с етерични масла. Всичко се практикува от професионални терапевти. В уелнес центъра има СПА зона с парна баня и сауна, както и отдел за масаж и фитнес зала с подходящо оборудване.
    Лични впечатления хотелът е ползван от нашата агенция и впечатленията ни са отлични от посрещането на 2014 г., 2015 г. и 2016 г.! Купонът беше страхотен и обслужването отлично! Туристите, възползвали се от тази програма, останаха доволни!
    Мин. туристи: 40 туристи
    Срок за уведомление при недостигнат мин. брой: 7 дни преди началната дата
    Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания
    Начин на плащане: депозит - 30% от пакетната цена, доплащане - до 20 дни преди отпътуване


Оферта № Е10725



Powered by webdesign