Дестинации
Австрия Албания Аржентина Белгия Бенелюкс Бразилия Великобритания Виетнам Германия Гърция Дания Индия Иран Испания Италия Камбоджа Китай Ливан Люксембург Малта Норвегия Полша Португалия Скандинавия Словения Сърбия Тайланд Узбекистан Уругвай Финландия Франция Холандия Хърватия Черна гора Чехия Швейцария Швеция Шри Ланка Япония

ПРАГА и най – доброто от южна Бохемия

Екскурзия ПРАГА и най – доброто от южна Бохемия - 7 дни/ 6 нощувки/ 6 закуски
ПРАГА и най – доброто от южна Бохемия
ПРАГА и най – доброто от южна Бохемия
ПРАГА и най – доброто от южна Бохемия
ПРАГА и най – доброто от южна Бохемия
София – Будапеща - Прага – Чешки Крумлов – Хлубока - Братислава - София

7 дни/ 6 нощувки/ 6 закуски
от 695.00 лв.

 


Програма
1 ден София – Будапеща
Отпътуване от София в 07.00 ч. от пл. “Ал. Невски” по маршрут: София – Белград – Нови Сад – Сегед - Будапеща. Пристигане в унгарската столица вечерта. Настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден Будапеща
Закуска. Начало на панорамната и пешеходна обиколка на унгарската столица, която включва: Площадът на героите, където се намират галерията за изящни изкуства както и статуите на най – бележитите владетели в унгарската история, комплексът Вайда Хунияд, минаване по един от най- прочутите булеварди на Будапеща – Андраши, известен със изградените в края на XIX в. сгради в стил рококо и барок. Неизменна част от обиколката на унгарската столица са Рибарските кули и готическата църква Св. Матиаш, както и превърналата се в символ на града сграда на Парламента, построена от бележития унгарски архитект Имре Щендл. Свободно време за разходка и шопинг по търговката улица Ваци. Възможност за разходка с корабче по р. Дунав, която включва шампанско и торта. Нощувка.
3 ден Прага
Закуска. Отпътуване за Прага. Пристигане и начало на туристическа програма: Старе место със Староместки намести – сърцето на стария град, сградата на Кметството с внушителната кула и астрономическия часовник Орлой, привличащ с появата на апостолите на всеки час, улица Селетна, Карлов мост – един от символите на Прага, свързващ историческите квартали Старе место и Мала страна с Малострански намести, Старият Кралски Дворец, Катедралата Свети Вит с кулата и параклиса, посветен на Свети Вацлав – светеца - патрон на Прага, Златната уличка - “Магическият град”. Настаняване в хотел. Нощувка.
4 ден Прага - Чески Крумлов - дворецът Хлубока – Прага
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия до Чески Крумлов и двореца Хлубока. Отпътуване за Чески Крумлов - едно от най – красивите градчета в Чехия. Градът е известен с своята добре запазена стара част, където могат да се видят сгради от различни епохи, в различни стилове. Красивият стар град е доминиран от внушителния силует на втория по големина дворец в страната. Посещение на стария град и свободно време. Денят продължава с посещение на една от перлите на Южна Чехия - замъкът Хлубока. Построен като крепост още през XIII в., дворецът Хлубока се променя постепенно през вековете за да се превърне през XVIII в. в един от най - пищните барокови дворци в Чехия, а може да се каже и в цяла Централна Европа. Освен с пищния си наподобяващ замъка Уиндзор екстериор, дворецът Хлубока пленява туристите и с богатата си интериорна декорация. Връщане в хотела. Нощувка.
5 ден Прага
Закуска. По желание разходка с корабче по река Вълтава. Свободно време за разходка. Нощувка.
6 ден Прага – Братислава
Закуска. Отпътуване за Братислава. Пристигане и разходка из центъра на словашката столица. Настаняване в хотел. Нощувка.
7 ден Братислава - София
акуска. Отпътуване за България. Пристигане в София преди полунощ.




Цената включва:
  • транспорт с автобус, 6 нощувки със закуски в хотели 3***, от които 1 – в Будапеща, 2 - в Прага, 1 – Братислава, туристическа програма в определените градове и обекти по маршрута, мед. застраховка с покритие от 5000 евро, водач от агенцията.
Цената не включва:
  • входните такси за посещаваните туристически обекти, екскурзията до Чешки Крумлов и дворецът Хлубока – 28 EUR при мин. 20 туристи (цената включва транспорт, туристическа програма, входните такси се заплащат отделно), разходката по река Вълтава – 14 EUR при мин. 20 туристи, разходка с корабче по р. Дунав, която включва шампанско и торта – около 18 EUR при мин. 20 туристи.
Други:
    Доплащане за: единична стая – 195 лв.
    Намаление за: дете до 12 год. с двама възрастни в тройна стая – 90 лв.
    Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40
    Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
    Необходими документи: задграничен паспорт или лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
    Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена, доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
    Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е10923



Powered by webdesign