Дестинации
Австрия Албания Аржентина Белгия Бенелюкс Бразилия Великобритания Виетнам Германия Гърция Дания Индия Иран Испания Италия Камбоджа Китай Ливан Люксембург Малта Норвегия Полша Португалия Скандинавия Словения Сърбия Тайланд Узбекистан Уругвай Финландия Франция Холандия Хърватия Черна гора Чехия Швейцария Швеция Шри Ланка Япония

ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и изяществото на една световна столица! STOP SALE!

Екскурзия ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и 
изяществото на една световна столица! STOP SALE! - 5 дни / 4 нощувки/ 4 закуски
ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и 
изяществото на една световна столица! STOP SALE!
ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и 
изяществото на една световна столица! STOP SALE!
ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и 
изяществото на една световна столица! STOP SALE!
ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и 
изяществото на една световна столица! STOP SALE!
София – Париж – Версай - София

5 дни / 4 нощувки/ 4 закуски
от 1057.00 лв.

 


     ИМАМЕ ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ
Програма
1 ден София - Париж
Излитане от аерогара София с полет на авиокомпания BULGARIA AIR в 07.10 ч. Кацане в Париж в 09.10 ч. Трансфер до хотела /можете да оставите куфарите си в багажното отделение на хотела, настаняването е след 14.00 ч./. Свободно време за разходка до обяд. Панорамна автобусна обиколка на Париж – площад на Републиката, квартал Маре с най-стария и красив площад на Париж – Вогезите, площад Бастилията, Кметството, Консиержри, Нотр Дам дьо Пари – Парижката Света Богородица, Сорбоната, Пантеонът, Люксембургската градина, Сен Жермен де Пре, Градините Тюйлери, площад Конкорд, Инвалидите, Марсово поле, Айфеловата кула, Трокадеро, Триумфалната арка, Шан-з-Елизе, Елисейският дворец, Мадлената, Операта Гарние, площад Вандом. Следва разходка в квартала на художниците Монмартр. Посещение на базиликата Сакр Кьор, площада на художниците Тертр, Монмартрското лозе, ресторанта Пъргавото зайче и разходка по старинните улички на митичния хълм, от където се открива чудесен изглед към града. Възможност за закупуване на сувенири. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка.
2 ден Париж
Закуска. Отпътуване с метро за Айфеловата кула /билетите за градски транспорт се заплащат на място/, от върха на която ще се насладите на невероятна гледка към града и парижката област Ил де Франс. По желание разходка с корабче по Сена, чиито брегове в Париж са обявени от ЮНЕСКО за световно културно наследство. Свободно време за посещение според вашите интересите: Дома на Инвалидите, музея Роден, Д'Орсе, Лувър, разходка из Люксембургската градина и Латинския квартал. Нощувка.
3 ден Париж
Закуска. Свободно време в Париж за разходка, посещение на музеи или на най-големия увеселителен парк в Европа–Дисниленд, забавление за деца и възрастни. Нощувка. Забележка: Придвижването в рамките на Париж е с градски транспорт.
4 ден Париж – Версай
Закуска. Екскурзия с водача на групата (придвижването е с метро) до двореца Версай, свързан с Великия век – епохата на Луи XIV, днес Музей на френската история (придвижването е с метро). Интерес представляват Галерията на Огледалата и големите апартаменти на Краля Слънце с имена на гръцки богове и богини, парка на Версай с многобройните езера и градини. Връщане в Париж. Придружени от водача на групата се предвижда разходка в квартала Дефанс с неговите футуристични небостъргачи и нова арка от стъкло и стомана. Нощувка.
5 ден Париж - София
Закуска. Трансфер от хотела за летището. Полет на авиокомпания BULGARIA AIR в 13.05 ч. Кацане на аерогара София в 16.45 ч.

 

Цената включва:
  • самолетен билет София-Париж-София на авиокомпания BULGARIA AIR с включени летищни такси, 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг, 4 нощувки със закуски в хотел 3*** в Париж, трансфера летище-хотел-летище, панорамна автобусна обиколка на Париж, пешеходна разходка в квартал Монмартр, водач от агенцията, медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR на ЗД „Евроинс“.
Цената не включва:
  • входни такси на посещаваните туристически обекти, разходката с корабче по р. Сена, разходите за градски транспорт.
Други:
    Доплащане за: единична стая – 275 лв.
    градска такса в хотел 3* – 1.65 ЕUR на ден на турист /заплаща се директно на рецепцията на хотела/
    Намаление за: дете до 12 г. с 2-ма възрастни в стая – 100 лв.
    3-ти възрастен – 40 лв
    Минимален брой туристи: 15 туристи
    Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
    Необходими документи: задграничен паспорт или лична карта; няма санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
    Начин на плащане: депозит – 50 % от пакетната цена, доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
    Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е11140



Powered by webdesign