Дестинации
Австрия Албания Аржентина Белгия Бенелюкс Бразилия Великобритания Виетнам Германия Гърция Дания Индия Иран Испания Италия Камбоджа Китай Ливан Люксембург Малта Норвегия Полша Португалия Скандинавия Словения Сърбия Тайланд Узбекистан Уругвай Финландия Франция Холандия Хърватия Черна гора Чехия Швейцария Швеция Шри Ланка Япония

ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - Великолепният град на Войводина. Собствен транспорт

Екскурзия ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - Великолепният град на Войводина. Собствен транспорт - 4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 обяда/3 вечери/ посещение на винарна с дегустация на 8 марки вина
ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - Великолепният град на Войводина. Собствен транспорт
ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - Великолепният град на Войводина. Собствен транспорт
ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - Великолепният град на Войводина. Собствен транспорт
ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - Великолепният град на Войводина. Собствен транспорт
София – Нови Сад - Суботица – Келебия – Палич - София

4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 обяда/3 вечери/ посещение на винарна с дегустация на 8 марки вина


от 355.00 лв.

 


    Ранни записвания: отстъпка 30 лв. до 28.02.2019 г.

    Да опознаем Войводина – място, където се срещат различни религии, нрави, разбирания и традиции!

    Република Србиja, Добродошли”!

    Суботица е град в областта Войводина, разположен в северoзападната част на Сърбия. Градът е известен със своята архитектура, представена от различни стилове, от готика до Aрт Нуво, означаващ „какво ново в изкуството”. Богатото културно наследство, пищно украсени сгради, eвропейски дух и чар – това отличава града и го прави така очарователен. Четирите църкви, в които се изповядват различни религии са израз на толеранс към релегиозния култ в града. Именно заради това Суботица се определя, като един интересен и красив град. В околностите на град Суботица има две езера: езерото Палич със золоогическата си градина, спортни терени, алеи за разходка и езерото Лудас - защитен природен резерват, в който може да се срещнат редки птици. Градът и района около него е известен с така наречените „Пясъчни вина”, които се отглеждат на пясъчен терен и от там идва наименованието им.

Програма
1 ден /26.04.2019 г./ София – Нови Сад - Суботица
Отпътуване в посока Калотина – Ниш – Белград – Нови Сад. Пристигане в Нови Сад, най – големият град на автономната област Войводина, разположен на река Дунав. Известен като градът на 100 – те моста. Разходка из центъра на града, свободно време. Продължаване за Суботица. Пристигане и настаняване в хотел Patria **** с напитка за „Добре дошли“. Вечеря. Нощувка.
2 ден /27.04.2019 г./ Суботица - Келебия – Палич – винарна „Дворецът на вината“
Закуска на бюфет. Разходка из историческия център на Суботица, където стъпка по стъпка ще открием мултикултурният дух на града: Народното позорище /Народният театър/, Градският театър, Кметството или Градската куча, Синагогата (отвън), православният храм Възнесение Господне, Катедралата Св.Терезия. Зад палитрата от богато украсени сгради, можете да видите стилове от нео-барока, класицизма и по – модерните от XX-ти век. Отпътуване за Келебия, китно селище, разположено на 8 км от Суботица. Именно там освен, че ще посетите една от най – известните конеферми, в която се отглеждат породистите коне липицанер, ще можете да се включите в предвидения обяд на шведска маса в автентична обстановка с жива музика, да опитате различните видове мезета местно производство, придружено с вино и чай с ром. Също така ще можете да се разходите с карета в пряг. Продължаване за Палич, град – курорт разположен на едноименното езеро, смятано за най – голямото в Сърбия и известно със своите кални бани и СПА центрове. Със своите забележителни обекти – Водната кула, Кабарето за жени, Голямата тераса, Музикалният павилион, както и добре познатото езеро, уникалната тишина и спокойствие, всяка част от тази магия помага на туристите да открият красотите на това селище. Разходка около крайезерната алея. Посещение на винарна „Дворецът на вината“, където можете да се насладите на 8 марки отлежали вина – Talijanski rizling, Šardone, Sovinjon blan, Don Oliver, Karmen, Tempranjilo, White Bermet и Black Bermet. Дегустацията ще бъде придружена от ябълки, сирена и маслини. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
3 ден /28.04.2019 г./ Суботица – ВЕЛИКДЕН Срећан Ускрс!
Закуска на бюфет. Посещение на ботаническата и зоологическата градина, която представлява сбор от местни шороколистни, иглолистни растения. Връщане в хотела, където предстои Великденски обяд с жива музика и обилна храна. Свободно време за разходка и почивка. Вечеря с жива музика. Нощувка.
4 ден /29.04.2019 г./ Суботица - София
Закуска на бюфет. Отпътуване за България.

Описание на хотела:
Хотел Patria е хотел 4**** (www.hotelpatria.rs),  разположен в идеалния център на Суботица. Комуникативното му място позволява човек да се потопи в атмосферата на историческият център на града и да се усети уникалната смесица на архитектура, традиции и разбирания от Централна Европа и Балканския полуостров. Стаите са удобни, просторни. Ресторант Vojvodinian предлага местна и интернационална кухня, ако искате да се отпуснете с питие или парче торта, можете да го направите в кафе - сладкарница Makarena.

ПАКЕТНА ЦЕНА:
 


Хотел/категория

 

 

На турист в двойна стая

 

 

Доплащане за единична стая

 

Отстъпка за дете до 9.99 г. с 2-ма възр.

HOTEL PATRIA4*

www.hotelpatria.rs

 

355 лв.

 

    54 лв.

 

   130 лв.











Цената включва:
  • 3 нощувки със закуски в хотел 4****, напитка за „Добре дошли“, 1 обяд в конеферма в Келебия с жива музика и вино, 1 празничен Великденски обяд в ресторанта на хотела с жива музика, 3 вечери, от които на Великден с жива музика, дегустация на 8 марки местни вина във винарна „Дворецът на вината“, посещение на зологическата градина в Палич, водач от агенцията, туристическа програма в Суботица, Палич и Нови Сад, мед. застраховка с покритие 5000 EUR на "Групама Застраховане" ЕАД.
  • Забележка: тръгването от други селища на България, се осъществява при мин. записани 20 туристи и с доплащане от ~45 лв.
Цената не включва:
  • музейни такси и разходи от личен характер
  • Парична единица на Сърбия: RSD – Сръбски динар (1 EUR ~ 108 RSD)
Други:
    Мин.бр. туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.
    Срок за уведомление при недостигнат мин.бр. туристи: 7 дни преди началната дата.
    Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания.
    Начин на плащане: депозит - 30% от пакетната цена, доплащане - до 20 дни преди отпътуване.
    Използвани транспортни средства по програмата: • автобус


Оферта № Е11376



Powered by webdesign