Дестинации
Австрия Албания Аржентина Белгия Бенелюкс Бразилия Великобритания Виетнам Германия Гърция Дания Индия Иран Испания Италия Камбоджа Китай Ливан Люксембург Малта Норвегия Полша Португалия Скандинавия Словения Сърбия Тайланд Узбекистан Уругвай Финландия Франция Холандия Хърватия Черна гора Чехия Швейцария Швеция Шри Ланка Япония

ШВЕЙЦАРИЯ и ИТАЛИЯ - незабравимо преживяване с Червената железница! Комбинирана екскурзия със самолет и автобус! СТОП ПРОДАЖБИ!

Екскурзия ШВЕЙЦАРИЯ и ИТАЛИЯ - незабравимо преживяване с 
Червената железница! Комбинирана екскурзия със самолет 
и автобус! СТОП ПРОДАЖБИ! - 5 дни / 4 нощувки / 4 закуски / 3 вечери
ШВЕЙЦАРИЯ и ИТАЛИЯ - незабравимо преживяване с 
Червената железница! Комбинирана екскурзия със самолет 
и автобус! СТОП ПРОДАЖБИ!
ШВЕЙЦАРИЯ и ИТАЛИЯ - незабравимо преживяване с 
Червената железница! Комбинирана екскурзия със самолет 
и автобус! СТОП ПРОДАЖБИ!
ШВЕЙЦАРИЯ и ИТАЛИЯ - незабравимо преживяване с 
Червената железница! Комбинирана екскурзия със самолет 
и автобус! СТОП ПРОДАЖБИ!
София – Милано – Лугано - Давос – Алп Хликс – Сен Мориц – Пиц Наир – Езерото Силваплана – Езерото Зил - Сен Мориц/Понтресина – Тирано – Милано– София

5 дни / 4 нощувки / 4 закуски / 3 вечери
от 1045.00 лв.

 


Програма
1 ден София – Милано - Лугано
Полет на BULGARIA AIR в 10.20 ч. от аерогара София за Милано. Кацане на летище Малпенса в 11.30 ч. Изчакване на автобуса и присъединяване към групата към 13.30 ч. Отпътуване към езерото Лугано и разположeния на бреговете му едноименен швейцарски град с италианска атмосфера, многобройни кафенета, слънчеви площади и павирани улички. Разходка из aристократичния крайезерен парк и Стария град с Катедралата Сан Лоренцо. Продължаване за кантона Граубюнден и настаняване в хотел в района. Вечеря. Нощувка.
2 ден Давос – Алп Фликс
Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до Давос и Алп Фликс. Отпътуване за Давос – световноизвестен курорт, който привлича елита, и място за провеждането на Световния икономически форум. Предвидена е и фотопауза на едноименното езеро. Следващата спирка ще ви даде възможност да опознаете Алп Фликс – едно бижу, създадено от човешката ръка. Пешеходна разходка в единствената по рода си блатиста местност има продължителност около 2.30 ч., за да се насладите на очарователната панорамна гледка към Пиц Плата (връх Плата). Поляни, планински езера и тресавища се редуват в многоцветна мозайка. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
3 ден Сен Мориц – Пиц Наир – езерото Силваплана – езерото Зил
Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до Сен Мориц. Отпътуване за Сен Мориц – най - старият и шикозен зимен курорт, който се радва на световна известност, предпочитано място от филмовите звезди и кралските особи. Свободно време за разходка из курорта и снимки около едноименното езеро. Възможност за изкачване на Пиц Наир (връх Наир), в подножието на който остава курорта, с железница и лифт – вълнуващо изкачване с незабравими гледки към района. Предвидени са и фотопаузи на езерата Силваплана и Зил, които са с ледников произход и остават в подножието на Пиц Корвач (връх Корвач). Вечеря. Нощувка.
4 ден Бернина експрес (Червеният влак - най – старата и единствена железница в Швейцария, пресичаща Алпите между Швейцария и Италия)
Закуска. Възможност (изисква се предварителна резервация) за незабравимо железопътно изживяване по маршрут, преминаващ през някои от най - красивите места в Швейцария и Италия. Така нареченият Бернина експрес или Червен влак, се движи по едно от най – стръмните трасета в света, което е построено без ограждения, зъбни колела и кабели. От 2008 г. този маршрут е под закрилата на UNESCO. Пътуването е с продължителност около 3 часа. Тръгването е от Сен Мориц или Понтресина. Пристигането е в Тирано – градчето в което историята се усещат във въздуха, а внушителни тераси създават неповторимо усещане за съприкосновение с природата. Свободно време за разходка из историческия център. Продължаване с автобус и настаняване в района на Ломбардия. Нощувка.
5 ден Милано - София
Закуска. Полет в 12.15 ч. на BULGARIA AIR за София. Кацане на аерогара София в 15.15ч.




Цената включва:
  • самолетен билет на BULGARIA AIR, летищни такси, 1 брой чекиран багаж до 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см, транспорт с автобус, 4 нощувки със закуски и 3 вечери в хотели 3***, 3 - в района на кантона Граубюнден, 1- в района на Ломбардия, туристическа програма, градска такса в хотелите по маршрута, водач от агенцията.
Цената не включва:
  • входните такси за посещаваните туристически обекти по програмата, екскурзията с Бернина експрес – 30.00 CHF при минимум 10 туристи + 16 CHF запазено място във II-ра класа (изисква се предварителна резервация при сключване на договора за организирано пътуване най-късно месец преди датата), билети за железница и лифт за изкачване на Пиц Наир - 66 CHF общо в двете посоки при мин. 10 туристи.
Други:
    Забележка: Цените са калкулирани при курс 1 CHF = 1.65 лв. При промяна в курса, пакетната цена ще бъде преизчислена.
    Доплащане за: медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR на Групама Застраховане ЕАД – 6.00 лв., между 65 и 70 год. – 9.00 лв., над 70 г. – 12.00 лв.
    единична стая – 195 лв.
    при недостигнат мин.брой от 40 туристи и при записани не по – малко от 30 тур. – 85 лв.
    Намаление за: дете до 18 год. с двама възрастни в стая на допълнително легло – 80 лв.
    дете до 18 год. с един възрастен в двойна стая – 50 лв.
    Допълнителни мероприятия: еднодневна екскурзия до Давос и Алп Фликс с включен транспорт и водач – 25 EUR
    еднодневна екскурзия до Сен Мориц, с предвидена фотопауза на езерата Силваплана и Зил с включен транспорт и водач – 20 EUR
    Забележка: допълнителните мероприятия се провеждат при мин. 20 туристи, включват транспорт и водач. Входните такси, билетите за туристически влакчета, железници и лифт се заплащат отделно и на място.
    Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.
    Срок за уведомление при недостигнат мин. брой: 7 дни преди началната дата.
    Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
    Начин на плащане: депозит – 50 % от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди отпътуване.
    Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е11405



Powered by webdesign