ПАРИЖ – със самолет! Великденски празници!

Екскурзия ПАРИЖ – със самолет! Великденски празници! - 5 дни/ 4 нощувки
ПАРИЖ – със самолет! Великденски празници!
ПАРИЖ – със самолет! Великденски празници!
ПАРИЖ – със самолет! Великденски празници!
ПАРИЖ – със самолет! Великденски празници!
София - Париж - София

5 дни/ 4 нощувки
от 1235.00 лв.

 


Програма
1 ден София - Париж
Полет София – Париж в 07.10 ч. с авиокомпания BULGARIA AIR Кацане в Париж в 09.10 ч. Трансфер от летището и начало на панорамната автобусна обиколка на Париж /продълж. 3 ч./, която включва всички забележителности на града: Катедралата Нотр Дам, Латинския квартал със Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина, площад Конкорд, Мадлената, Гранд Опера, площад Вандом, Лувъра, Шан-з-елизе, Триумфалната арка, 16-ти район, площад Трокадеро. Настаняване в хотел. Свободно време, в което можем да се качим на Айфеловата кула. Нощувка.
2 ден Париж
Закуска. Започваме с разходка в артистичния Монмартр, а след това ще продължаваме с посещение на Лувър и Музeя Орсе - две различни колекции от произведения на изкуството със световна значимост. Вечерта разходка с корабче по р. Сена - различната гледна точка на Париж. Нощувка.
3 ден Париж - Версай
Закуска. Полудневна екскурзия до Версай – най-голямата кралска резиденция, построена от Луи ХІV. Тук ще се потопим в кралски блясък и разкош. Ще се разходим в градините и предградието. Придвижването е с обществен транспорт. Следобед връщане в Париж. Свободно време. Разходка по Шан-з-елизе - най-известното авеню в света. Нощувка.
4 ден Дисниленд
Закуска. Ден, посветен на най-големия увеселителен парк в Европа–Дисниленд. Тук е мястото, където всички се чувстват като деца и забавлението е свързано с много адреналин. Придвижването e с обществен транспорт. Нощувка.
5 ден Париж - София
Закуска. Трансфер до летището. Полет Париж – София в 10.20 ч. Кацане на аерогара София в 14.05 ч.




Цената включва:
  • самолетен билет София-Париж-София на авиокомпания BULGARIA AIR;
  • летищни такси;
  • 1 брой чекиран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см;
  • трансфер летище-хотел- летище;
  • 4 нощувки със закуска в хотел 3***;
  • автобусна обиколка на Париж с екскурзовод;
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR на Групама Застраховане ЕАД;
  • водач от агенцията.
Цената не включва:
  • таксите за вход в музеите, изброени по горе;
  • разходите за обществен транспорт за придвижване в Париж;
  • входна такса за Дисниленд
  • градска такса – 1.22 EUR на турист на ден /заплаща се на рецепцията на хотела/.
Други:
    Доплащане за: единична стая – 310 лв.
    индивидуално посещение на Лувър и онлайн закупуване на билети, необходима е предварителна заявка и плащане с основния пакет - 17 EUR
    индивидуално посещение на Версай и онлайн закупуване на билети, необходима е предварителна заявка и плащане с основния пакет - 18 EUR
    Намаление за: дете до 12 г. с двама възрастни в стая – 90 лв.
    Мин.бр. туристи за осъществяване на екскурзията: 25 туристи.
    Срок за уведомление при недостигнат мин.бр. туристи: 7 дни преди началната дата.
    Необходими документи: лична карта, за туристи ненавършили 18 г. – нотариално заварена декларация - съгласие за пътуване в чужбина, заверена от двамата родители (представя се при внасянето на втора и трета вноска), няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуването във Франция.
    Начин на плащане: 1-ви депозит – 200 лв., 2-ри депозит 300 лв. до 03.02.2020 г., доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
    Използвани транспортни средства по програмата: самолет, автобус
    Музейни такси: Париж – Лувър (всеки вторник е затворен за посещения!): до 18 ч. възрастни - 17.00 EUR; безплатно за деца до 18 г. и лица под 26 г., Айфелова кула: до най–горния етаж с лифт – 25.50 EUR, за младежи от 12–24 г. – 12.70 EUR, до 2-рия етаж с лифт – 16.30 EUR, за младежи от 12–24 г. – 8.10 EUR, разходка с корабче по река Сена – 15.00 EUR при мин. 15 туристи - изисква се предварителна заявка, плащане в брой на представител от агенцията при отпътуване. Музей д`Орсе – 14.00 EUR, безплатно за деца до 18 г.; за младежи от 18-25 г. – 14.00 EUR, за всеки посетител след 16:30 ч. без четвъртък - 9.00 EUR, за всеки посетител всеки четвъртък след 18 ч. - 9.00 EUR, Музей Роден – 13.00 EUR, доплащане за аудиогид – 6 EUR, Люксембургската градина – безплатно, Домът на инвалидите – 12.00 EUR за възр.; 8.50 EUR всяка вечер след 17 ч. - безплатно за лица до 18г. и студенти от 18-25 г. от ЕС
    Забележка: Музейните такси са с информативен характер, ще бъдат актуализирани преди отпътуване.
    Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е11510



Powered by webdesign