Дестинации
Австрия Албания Аржентина Белгия Бенелюкс Бразилия Великобритания Виетнам Германия Гърция Дания Индия Иран Испания Италия Камбоджа Китай Ливан Люксембург Малта Норвегия Полша Португалия Скандинавия Словения Сърбия Тайланд Узбекистан Уругвай Финландия Франция Холандия Хърватия Черна гора Чехия Швейцария Швеция Шри Ланка Япония

ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ - Суботица, Нови Сад и Палич! Великолепните градове на Войводина! Срећан Ускрс! Собствен транспорт!

Екскурзия ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ - Суботица, Нови Сад и Палич!   
Великолепните градове на Войводина!
Срећан Ускрс! Собствен транспорт! 
  - 4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 1 обяд/3 вечери/ 
посещение на винарна с дегустация на 8 марки вина
ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ - Суботица, Нови Сад и Палич!   
Великолепните градове на Войводина!
Срећан Ускрс! Собствен транспорт!
ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ - Суботица, Нови Сад и Палич!   
Великолепните градове на Войводина!
Срећан Ускрс! Собствен транспорт!
ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ - Суботица, Нови Сад и Палич!   
Великолепните градове на Войводина!
Срећан Ускрс! Собствен транспорт!
София– Нови Сад - Суботица– Палич - Келебия – София

4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 1 обяд/3 вечери/
посещение на винарна с дегустация на 8 марки вина

от 329.00 лв.

 



    РАННИ ЗАПИСВАНИЯ: отстъпка 30 лв. до 07.01.2020 г. 

     

    Да опознаем Войводина – място, където се срещат различни религии, нрави, разбирания и традиции!

      

    Република Србиja, Добродошли”!

    Суботица е град в областта Войводина, разположен в северoзападната част на Сърбия. Градът е известен със своята архитектура, представена от различни стилове, от готика до Aрт Нуво, означаващ „какво ново в изкуството”. Богатото културно наследство, пищно украсени сгради, eвропейски дух и чар – това отличава града и го прави така очарователен. Четирите църкви, в които се изповядват различни религии са израз на толеранс към релегиозния култ в града. Именно заради това Суботица се определя, като един интересен и красив град. В околностите на град Суботица има две езера: езерото Палич със золоогическата си градина, спортни терени, алеи за разходка и езерото Лудас - защитен природен резерват, в който може да се срещнат редки птици. Градът и района около него е известен с така наречените „Пясъчни вина”, които се отглеждат на пясъчен терен и от там идва наименованието им.

Програма
1 ден София – Нови Сад – Палич
Отпътуване в посока Калотина – Ниш – Белград – Нови Сад. По желание разходка в Нови Сад, най – големият град на автономната област Войводина, разположен на река Дунав. Известен като градът на 100 – те моста. Разходка из центъра на града, свободно време. Продължаване за Палич, град – курорт разположен на едноименното езеро, смятано за най – голямото в Сърбия и известно със своите кални бани и СПА центрове. Пристигане и настаняване с напитка за „Добре дошли“ в хотел Prezident *** https://hotelprezident.com/. Вечеря. Нощувка.
2 ден Палич - Суботица - Келебия – Палич – винарна „Дворецът на вината“
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до Суботица и Келебия. Разходка из историческия център на града, където стъпка по стъпка ще открием мултикултурният дух на града: Народното позорище /Народният театър/, Градският театър, Кметството или Градската куча, Синагогата (отвън), православният храм Възнесение Господне, Катедралата Св.Терезия. Зад палитрата от богато украсени сгради, можете да видите стилове от нео-барока, класицизма и по – модерните от XX-ти век. Продължаване за Келебия, китно селище, разположено на 8 км от Суботица. Именно там освен, че ще посетите една от най – известните конеферми, в която се отглеждат породистите коне липицанер, ще можете да се включите в предвидения обяд на шведска маса в автентична обстановка с жива музика, да опитате различните видове мезета местно производство, придружено с вино и чай с ром. Също така ще можете да се разходите с карета в пряг или да пояздите расов кон. Посещение на винарна „Дворецът на вината“, където можете да се насладите на 8 марки отлежали вина – Talijanski rizling, Šardone, Sovinjon blan, Don Oliver, Karmen, Tempranjilo, White Bermet и Black Bermet. Дегустацията ще бъде придружена от ябълки, сирена и маслини. Връщане в Палич. Със своите забележителни обекти – Водната кула, Кабарето за жени, Голямата тераса, Музикалният павилион, както и добре познатото езеро, уникалната тишина и спокойствие, всяка част от тази магия помага на туристите да открият красотите на това селище. Разходка около крайезерната алея. Вечеря. Нощувка.
3 ден Палич – ВЕЛИКДЕН Срећан Ускрс!
Закуска. Свободно време или посещение на Ботаническата и Зоологическата градина, която представлява сбор от местни шороколистни, иглолистни растения. Връщане в хотела, където предстои Великденски обяд с жива музика и обилна храна. Свободно време за разходка и почивка. Вечеря с жива музика. Нощувка.
4 ден Палич - София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.




Цената включва:
  • 3 нощувки със закуски в хотел 3***, напитка за „Добре дошли“, 1 обяд в конеферма в Келебия с жива музика и вино, 1 празничен Великденски обяд в ресторанта на хотела с жива музика, 3 вечери, от които на Великден с жива музика, дегустация на 8 марки местни вина във винарна „Дворецът на вината“, входна такса за посещението на Зоологическата градина в Палич, входна такса за Кметството в Суботица, водач от агенцията, туристическа програма в Суботица, Палич и Нови Сад, мед. застраховка с покритие 5000 EUR на Групама Застраховане ЕАД.
Цената не включва:
  • музейни такси и разходи от личен характер
Други:
    Парична единица на Сърбия: RSD – Сръбски динар (1 EUR ~ 108 RSD)
    Доплащане за: единична стая – 59 лв.
    Намаление за: дете до 12 г. с 2-ма възрастни на допълнително легло – 130 лв.
    3-ти възрастен на допълнително легло – 30 лв.
    Описание на хотела: Хотел Президент (https://hotelprezident.com/ посреща от 2000-та год. бизнес гости, участници в семинари и семейства с деца. Той има голяма роля в популяризирането и възраждането на туризма в Палич. Начинът на живот в днешния модерен свят е синоним на стреса и това изисква успешни действия срещу негативните му резултати. Това включва релакс, наслада и събиране на нови сили в спокойна и приятна атмосфера. СПА и Уелнес центърът на хотела разполагат с вътрешен и външен басейн с джакузи, сауна, хидромасаж и фитнес зала. В центъра се предлагат разнообразни СПА процедури като релакс масажи, масажи на цяло тяло, частични и спортни масажи. Всички стаи имат собствена баня и телевизор с плосък екран. Хотелът е двуетажен и не разполага с асансьор.
    Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 20 туристи.
    Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
    Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания.
    Начин на плащане: депозит - 30% от пакетната цена, доплащане - до 20 дни преди отпътуване.


Оферта № Е11563



Powered by webdesign