Дестинации
Австрия Албания Аржентина Белгия Бенелюкс Бразилия Великобритания Виетнам Германия Гърция Дания Индия Иран Испания Италия Камбоджа Китай Ливан Люксембург Малта Норвегия Полша Португалия Скандинавия Словения Сърбия Тайланд Узбекистан Уругвай Финландия Франция Холандия Хърватия Черна гора Чехия Швейцария Швеция Шри Ланка Япония

ИСПАНИЯ - Кадис, „карибска“ екзотика на брега на КОСТА ДЕ ЛА ЛУС, „Испанските кариби“, с възможност за посещение на Мароко!

Екскурзия ИСПАНИЯ - Кадис, „карибска“ екзотика на брега на КОСТА ДЕ ЛА ЛУС, „Испанските кариби“, с възможност за посещение на Мароко! - 7 полупансиона на шведска маса /7 закуски + 7 вечери+вода+вино/ с възможност за доплащане на обеди+вино+вода
София - Малага - Коста де ла Лус
Коста де ла Лус - Кадис
Коста де ла Лус - Херес де ла Фронтера - Аркос де ла Фронтера
Коста де ла Лус - Мароко
7 полупансиона на шведска маса /7 закуски + 7 вечери+вода+вино/ с възможност за доплащане на обеди+вино+вода

С изключителна популярност за СЕДМА ПОРЕДНА ГОДИНА - програма за тази екзотична част на ИСПАНИЯ!

от 1145.00 лв.

 

Изберете хотели за резервация по програмата

Почивка в PLAYABALLENA HOTEL  4****

PLAYABALLENA HOTEL 4****

Kоста де ла Лус
Испания
цена: от 1205.00 лв.


ТАМ, където ПРЕД ТЕБ  е  САМО ОКЕАНЪТ – Почивка като на слънчевите Кариби” – КАДИС и курортите на Коста де ла Лус

Приказна страна, пълна с контрасти – това е ИСПАНИЯ! И ако все пак се колебаете да изберете именно тази програма – знайте, че около КАДИС в испанската област КОСТА де ла ЛУС, плажовете с бели пясъци и синевата на Атлантическия океан са все така очарователни, както при отпътуването на Колумб, а хилядолетната история и култура на испанците будят възхищение и непреодолимо желание да се докоснете до тях.

 

Да наистина: „НАТАТЪК Е САМО ОКЕАНЪТ!”

Тази програма е за всички вас, които ОБИЧАТЕ ИСПАНИЯ и искате да почивате на уникално място по най - западното й крайбрежие, съчетаващо многовековната история и архитектура с неповторимата красота на курортите и на Атлантическия бряг, обляни в светлина и слънце....

 Според легендата, много отдавна, когато животните говорели с хората, една сутрин край бреговете на Кадис е забелязана огромната перка на кит. За величествения кит се знае, че той е в постоянно търсене на топли места, златни плажове, реки и плодородни земи. Знаейки, че накрая е намерил светилището, старият кит, вече уморен от дългото търсене, решил да умре на финия пясък на този фантастичен плаж с най – красивия залез. От тогавa, според легендата, това място е познато като Коста Байена /”Брегът на кита”/....



Описание на почивката
1 ден София - Малага - Коста де ла Лус
Полет София – Малага от Терминал 2 на аерогара София. Кацане в Малага. Трансфер с автобус /около 250 км/ до курортната част Коста Байена на Коста де ла Лус в залива на Кадис. Настаняване в PLAYABALLENA SPA HOTEL - 4****. Студена вечеря. Нощувка.
2 ден Коста де ла Лус - Кадис
Закуска. Плаж или следобед допълнителна полудневна екскурзия до най - стария град на Запада – невероятно красивия град Кадис, разположен на полуостров, вдаден навътре в океана. Вечеря. Нощувка.
3 ден Коста де ла Лус - Херес де ла Фронтера - Аркос де ла Фронтера
Закуска. Плаж или допълнителна еднодневна екскурзия. За интереса и възхищението на туристите се „борят” два очарователни градa на Коста де ла Лус, в тази екскурзия ви предлагаме един от тях: Херес де ла Фронтера - родина на прочутата напитка шери, както и „вратата към белите селища” - Aркос де ла Фронтера. Вечеря. Нощувка.
4 ден Коста де ла Лус - Мароко
Закуска. Плаж или допълнителна 2-дневна екскурзия до Казабланка и Рабат в Мароко (с автобус и ферибот, задължително е носенето на задграничен паспорт). Вечеря. Нощувка.
5 ден Коста де ла Лус - Мароко
Закуска. Плаж или допълнителна 2-дневна екскурзия до Казабланка и Рабат в Мароко (с автобус и ферибот, задължително е носенето на задграничен паспорт). Вечеря. Нощувка.
6 ден Коста де ла Лус - Санлукар де Барамеда - Доняна
Закуска. Свободно време или възможност за включване в допълнителна полудневна екскурзия до красивото градче Санлукар де Барамеда с възможност за разходка в най - големия Национален природен парк на Испания - ДОНЯНА (под защита на ЮНЕСКО). Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
7 ден Коста де ла Лус - Севиля
Закуска. Свободно време или допълнителна еднодневна екскурзия до величествената Севиля (UNESCO). Вeчеря. Нощувка.
8 ден Коста де ла Лус - Гибралтар - Малага - София
Закуска. Отпътуване и кратка попътна почивка /включена в пакетната цена/ в малкото късче английска земя на Иберийския полуостров и много известна безмитна зона Гибралтар. Свободно време с възможност за последни покупки (билетът за автобус - ~3.30 EUR се заплаща на място). Гибралтар представлява едно от най - скъпите военни укрепления в Европа, което обхваща повече от 1200 години мавританска, испанска и британска история. Полет Малага – София. Кацане на аерогара София.


Информация за курортния район COSTA BALLENA

 

Коста Байена е изключителен комплекс, разположен на 400 дка крайбрежна ивица, в района на Коста де ла Лус между курортите Рота и Чипиона. С почти 4 мили девствени плажове, този автентичен курортен район предлага и много възможности за спорт, като особено популярно е голф игрището, проектирано от испанския голфър Мариа Олазабал. А защо се казва Коста Байена? Отговорът е в легендата за кита, с която вече се запознахте в началото на програмата....  

 
Описание на SENATOR PLAYABALLENA HOTEL 4****   
 
 

 

Местоположение: Хотелът е на първа линия до морето в залива на град Кадис между курортите Рота и Чиклана в областта Коста де ла Лус. В другия си край граничи с известното игрище за голф Ел Кампо де Голф Костабайена.
Безплатни услуги на хотела: WI-FI - 30 мин. във фоайето на хотела, шезлонги и чадъри на басейна, открит басейн и спасител, отопляем басейн /извън сезона/ с джакузи, басейн за деца, солариум и градини, ресторант.

За децата: мини-клуб Делафин (с 2 възрастови категории: 3-6 г. и 7-11 г.), Клуб Макси: фитнес клуб, аеробика, степ, бодипумп, йога сутрин,
Клуб Мини-Гарден – занимания по градинарство и отглеждане на растения, клуб по готварство, ден на цирка.
Обзавеждане на стаите: eлегантна мебелировка, две легла с размери всяко едно 1.35х2 м или фамилна стая с двойно легло с размери 1.80х2 м, климатик, TV-SAT, минибар /срещу заплащане/, балкон или тераса с маса и столове, вентилатор на тавана, баня /WC+сешоар, сейф /срещу заплащане/. Максимално настаняване: 3 възрастни или 2 възрастни с 2 деца до 12 г., но и в двата случая се ползват само двете големи легла.
Платени услуги: билярд, SPA&Wellness Aquaplaya 3*, медицински услуги, рент-а-кар, румсервиз, магазин за сувенири, компютри с интернет достъп, обмяна на валута, гледане на деца.
Забележка: В СПА центъра не се допуска ползване на кърпи от стаите, както на плажа, така и на басейна. Може да се вземе от рецепцията кърпа срещу депозит от 10 евро, от който се удържа 1 евро при подмяна на кърпата с чиста. В другия случай, услугата е безплатна и се връща целият депозит. Задължително е влизането в СПА центъра с джапанки. В случай, че нямате, може да си закупите от центъра срещу 3 евро.



Цената включва:
  • 7 нощувки в хотел Senator Playaballena – 4* от престижна хотелска верига PlayaSenator Hotels в един от най - прочутите курортни райони Коста Байена близо до Кадис на Коста де ла Лус /Испания/;7 полупансиона на шведска маса /7 закуски + 7 вечери+вода+вино/ с възможност за доплащане на обеди+вино+вода; самолетен билет София – Малага – София на BULGARIA AIR с включени летищни такси, 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см; трансфер от летище Малага до хотела и обратно /около 250 км в едната посока/; разходка в безмитното английско късче земя Гибралтар; български водач, който е с групата през цялото време на престоя от кацане на самолета на летището в Испания до отпътуване за България; изпращане на летище София от представител на туроператора; медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 5 000 EUR на Групама Застраховане ЕАД.
Цената не включва:
  • допълнителни екскурзии на бълг. eзик; доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 5.00 лв., над 70 г. – 10 лв.; Забележка: препоръчваме най - малко един месец преди отпътуване, да си извадите безплатната здравна Евро карта и да я носите със себе си, тъй като много медицински центрове в Испания работят с нея.
Други:
    Забележка: възможна е промяна в поредността на дните за провеждане на допълнителните мероприятия. За туристите, които са доплатили за пълен пансион и са заявили допълнителни еднодневни екскурзии, обядът ще бъде предоставен като сух пакет.
    Всеки пътник има право на 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг.
    Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Испания.
    Мин. брой за осъществяване на екскурзията: 35
    Начин на плащане: депозит – 500 лв., доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
    Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
    Разписание на полетите: FB 479 SOF AGP 17:55 – 20:45
    FB 480 AGP SOF 21:25 – 01:55 +1
    Използвани транспортни средства по програмата: самолет и автобус
    Забележка: възможна е промяна в поредността на дните за провеждане на допълнителните мероприятия. За туристите, които са доплатили за пълен пансион и са заявили допълнителни еднодневни екскурзии, обядът ще бъде предоставен като сух пакет.


Оферта № 1198



Powered by webdesign