Дестинации
Австрия Албания Аржентина Белгия Бенелюкс Бразилия Великобритания Виетнам Германия Гърция Дания Индия Иран Испания Италия Камбоджа Китай Ливан Люксембург Малта Норвегия Полша Португалия Скандинавия Словения Сърбия Тайланд Узбекистан Уругвай Финландия Франция Холандия Хърватия Черна гора Чехия Швейцария Швеция Шри Ланка Япония

ДУБАЙ - оазис на фантазията!

Екскурзия ДУБАЙ - оазис на фантазията!
 - 8 дни / 7 нощувки/ 7 закуски
ДУБАЙ - оазис на фантазията!
ДУБАЙ - оазис на фантазията!
ДУБАЙ - оазис на фантазията!
ДУБАЙ - оазис на фантазията!
София – Дубай - София

8 дни / 7 нощувки/ 7 закуски
от 1420.00 лв.

 



     

     

     

     

Програма
1 ден София - Дубай
Среща на летище София, Терминал 1 и полет в 14.40 ч. на авиокомпания WIZZ AIR за Дубай. В 21.35 ч. кацане, посрещане на летището, трансфер и настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден Дубай
Закуска. Възможност и срещу допълнително заплащане полудневна туристическа обиколка на Нов Дубай. Начало на полудневна туристическа обиколка на Дубай с екскурзовод на български език. Обиколката включва разглеждане на район Джумейра, разположен по брега на залива. Фото-пауза пред хотел Атлантис, намиращ се на върха на остров Джумейра - първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Минаване покрай новия луксозен квартал Дубай Марина. Разбира се, няма да пропуснем фото-паузата пред емблематичния седемзвезден хотел Бурж ал Араб, построен във формата на корабно платно и разположен във водите на Персийския залив. Минаване през най-големите булеварди на града и включено посещение на една от най-новите забележителности – Рамката на Дубай! Уникалното и оформление, представляващо две 150 – метрови кули, които са свързани 93–метров на някой места стъклен мост дава възможност да се възхитите на панорамата, която се открива както към новите модерни търговски центрове, така и към стария Дубай с кварталите Бур Дубай и Дейра. Предвидена е фото-паузата пред една от най-високите сгради в света – Бурж Халифа. Свободно време. По желание и срещу допълнително заплащане - посещение на панорамната площадка на 124-я етаж в Бурж Халифа с включен трансфер. В зависимост от часа на посещение, можете да останете индивидуално, за да се насладите на вечерната еуфория на Танцуващите фонтани – фантастично шоу на живо, което веднага след официалното си откриване се превърна не само в любимо място за местните жители, но и плени сърцата на десетки милиони туристи и гости на емирството със своята уникална елегантност, грация и чар. Осветен от 50 прожектора и 6 хиляди други източника на осветление и дълъг 275 м, фонтанът е разположен в изкуствено езеро с площ от 12 хектара. Нощувка.
3 ден Дубай
Закуска. Свободно време за плаж или развлечения. По желание допълнителна екскурзия до стария Дубай. По време на обиколката е предвидена спирка на пазарите, разложение в старата част на града и района на естествения воден път Дубай Крийк, разделящ на две Дейра и Бур Дубай. Обяд в традиционен ресторант и посещение на традиционна местна къща на по чаша арабско кафе. В следобедните часове ви предлагаме срещу допълнително заплащате възможността да се качите на най-голямото Виенско колело в света AIN DUBAI и да се разходите в JBR и BLUWATERS. Свободно време. Нощувка.
4 ден Дубай
Закуска. Свободно време за плаж или развлечения. Пожелание допълнителна екскурзия до Miracle garden – най–големите вертикални градини в света, разположени на 72 кв. м. площ. Ще можете да се насладите на уникалните форми от цветя. В следобедните часове е предвидена още една екскурзия по желание и срещу допълнително заплащане джип сафари в пустинята с включена вечеря-бюфет в бедуински лагер. По време на този тур, ще почувствате безвремието на пустинята, ще се докоснете до бита на нейните обитатели бедуините. Отпътуваме с високо проходими джипове за лагера в пустинята, където ще се насладим на сафари, а след залез, възседнали вечният кораб на пустинята и с помощта на вашето въображение ще се почувствате като Лорънс Арабски. Следва езда на камили, след която можете да си закупите снимка за спомен и вечеря на шведска маса, съпроводена с развлекателна програма. Нощувка.
5 ден Дубай
Закуска. Свободно време за плаж или развлечения. Пожелание и срещу допълнително заплащане в часовете между 15.00-19.00. Обиколка на Палмата с включено посещение на “The View” (едно от най–атрактивните места към момента в Дубай), свободно време в хотел Атлантис . (По желание посещение на аквариума: 35$ на човек). Предвидена е спирка за наблюдаване на залеза от Палмата и фото спирка с Бурж Ал Араб, последна спирка The Pointe. Нощувка.
6 ден Дубай
Закуска. Свободно време за плаж или развлечения. Пожелание и срещу допълнително заплащане можете да се позабавлявате в парк Глобал Вилидж. Комплекс от атракции с лунапарк, зелени тревни площи, ресторанти и 30 палати представляващи 75 държави. Нощувка.
7 ден Дубай
Закуска. Свободно време за плаж или развлечения. Пожелание и срещу допълнително заплащане можете да посетите Дубай ЕКСПО. Нощувка.
8 ден Дубай - София
Трансфер до летището и полет за София в 22.20 ч. Кацане на аерогара София в 01.55 ч.




Цената включва:
  • самолетен билет с авиокомпания WIZZ AIR с летищни такси (на стойност 576 лв. към момента на проверката, при резервация цената подлежи на потвърждение)
  • 20 кг чекиран багаж
  • трансфер летище - хотел – летище
  • 7 нощувки със закуски в хотел Rose Park Al Barsha 4* или подобен, медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR и с включен риск от заразяване с Сovid-19
Цената не включва:
  • разходи от личен характер
  • бакшиши в хотелите и ресторантите
  • допълнителните екскурзии по желание
Други:
    Доплащане за: единична стая – 490 лв.
    доплащане за мед. застраховка за туристи над 66 г. – 51.00 лв.
    PCR тест в зависимост от актуалните изисквания към момента на пътуване
    доплащане за място в самолета по време на полета между – 7 евро – 35 евро в посока, подлежи на потвърждение при издаването на билетите
    такса Tourism Dirham в Дубай – 4 USD на стая на нощ – заплаща се на място в хотела в местна валута
    Намаление за: деца до 11 год. настанени с двама възрастни (спят в леглото на възрастните) – 550 лв.
    Допълнителни екскурзии /необходима е предварителна резервация и плащане с основния пакет/:
    1.Полудневен тур на нов Дубай с водач на български език, с включено посещение на Рамката на Дубай – 105 лв. за възрастен и 95 лв. за дете до 11 год
    2.Дневно посещение на панорамната площадка на 124-я етаж в Бурж Халифа без трансфер на връщане – 80 лв. турист, доплащане да часовете между 17.00 – 19.00 ч. – 35 лв. към основен пакет на турист
    3.Арабска приказка (Тур на старата част на Дубай) с водач на български език. Свободно време на пазарите, обяд в традиционен ресторант и БОНУС посещение на традиционна местна къща и чаша арабско кафе - 105 лв. за възрастен и 95 лв. за дете до 12 год.
    4.Незабравимо преживяване на най-голямото Виенско колело в света Ain Dubai. Трансфера е еднопосочен на отиване (отлично място за разходка и вечеря) – 88 лв. за възрастен и 80 лв. за дете до 11 год.
    5.Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря. Цената подлежи на потвърждение - 135 лв. за възрастен
    6.Посещение на Miracle Garden с включени трансфери и екскурзовод на български език – 80 лв. цена за възрастен и 70 лв. цена за дете до 11 год.
    7.Сафари в пустинята с включен трансфер и вечеря – 105 лв. за възрастен и 95 лв. за дете до 11 год.
    8.Обиколка на Палмата с включено посещение на “The View” (едно от най – атрактивните места към момента в Дубай). – 122 лв. за възрастен и 115 лв. за дете до 11 год. (По желание посещение на аквариума заплаща се отделен вход 62 лв. на турист).
    9.Вечеря в The Pointe в ресторант с гледка към най-големите фонтани в света, без трансфери - 70 лв. на турист
    10.Посещение на Глобъл Вилдж – 89 лв. на турист при минимум 10 туриста
    Начин на плащане: депозит - 300 лв., доплащане – до 40 дни преди отпътуване.
    Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 12 туристи
    Срок за уведомяване при недостигнат мин. брой туристи: 20 дни преди тръгване.
    Визов режим: българските граждани не се нуждаят от виза.
    Медицински и здравни изисквания: Пътуването е без задължителни имунизации; за медицинските изисквания и/или препоръки за Covid-19 ще бъдете допълнително уведомени
    Необходими документи: международен паспорт с 6-месечна валидност към крайната дата на връщане. Български граждани могат да пътуват в ОАЕ без визи в рамките на 30 дни от датата на влизане в страната. Ако в паспорта Ви има валидна или изтекла виза за Израел, или печати от ГКПП на Израел, е възможно да Ви бъде отказано влизане или преминаване през страната. Няма мед.изисквания за пътуване.
    Анулации и възстановяване на суми: При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в 7-дневен срок от анулацията
    При активация на полицата „Отмяна на пътуване“, включително при положителен PCR тест, сумата се възстановява спрямо условията на ЗК „Лев Инс“
    При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологичната обстановка свързана с Covid-19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.
    Застраховка „Отмяна на пътуване“ /препоръчителна/: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката „Отмяна на пътуване“ има Ковид покритие.
    Използвани транспортни средства по програмата: • самолет • автобус/минибус


Оферта № Е11848



Powered by webdesign