Дестинации
Австрия Албания Аржентина Белгия Бенелюкс Бразилия Великобритания Виетнам Германия Гърция Дания Индия Иран Испания Италия Камбоджа Китай Ливан Люксембург Малта Норвегия Полша Португалия Скандинавия Словения Сърбия Тайланд Узбекистан Уругвай Финландия Франция Холандия Хърватия Черна гора Чехия Швейцария Швеция Шри Ланка Япония

ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА - Бягство на Карибите през септември и октомври 2021 г.!

Екскурзия ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА - Бягство на Карибите през септември и октомври 2021 г.! - 9 дни/ 7 нощувки на база ALL INCLUSIVE
9 дни/ 7 нощувки на база ALL INCLUSIVE

Мадрид – Пунта Кана – Мадрид

от 1975.00 лв.

 

Изберете хотели за резервация по програмата

Почивка в Riu Bambu 5*****

RIU BAMBU 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 1975 лв.
Почивка в Barcelo Bavaro Palace 5*****

BARCELO BAVARO PALACE 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2235 лв.
Почивка в AM Resorts Dreams Royal Beach Punta Cana 5***** /ex. Now Larimar Punta Cana/

AM RESORTS DREAMS ROYAL BEACH PUNTA CANA 5***** /EX. NOW LARIMAR PUNTA CANA/

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2285 лв.
Почивка в AM Resorts Secrets Royal Beach Punta Cana 5***** - Adults only!

AM RESORTS SECRETS ROYAL BEACH PUNTA CANA 5***** - ADULTS ONLY!

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2529 лв.
Почивка в Occidental Punta Cana 5*****

OCCIDENTAL PUNTA CANA 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2085 лв.
Почивка в Rio Palace Punta Cana 5*****

RIO PALACE PUNTA CANA 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2279 лв.
Почивка в Melia Caribe Beach Resort 5*****

MELIA CARIBE BEACH RESORT 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2378 лв.

Плажове с бял пясък и огромни палми, заобиколени от кристални тюркоазени води и тропически градини, са се слели с обкръжаващата ги среда, осигурявайки Ви необходимия комфорт и гостоприемност за една незабравима ваканция.


Описание на почивката



Цената включва:
  • самолетни билети Мадрид – Пунта Кана – Мадрид;
  • летищни такси /към 13.04.2021 175 евро на турист/;
  • 7 нощувки в избрания от Вас хотел на база All Inclusive;
  • трансфери летище-хотел-летище;
  • входна такса за влизане и в страната;
  • изходна такса за излизане от страната.
Цената не включва:
  • Допълнителни екскурзии и входни такси за посещаваните туристически обекти, разходи от личен характер, бакшиши, PCR тест при излизане или влизане в България, Доминиканска република и Испания в зависимост от актуалните изисквания към момента на пътуване.
Други:
    Необходими документи: Необходим е паспорт с валидност над шест месеца и достатъчен брой празни страници /поне две/. Българските граждани нямат нужда от виза, ако пребивават до 30 дни в Доминиканската република с цел туризъм.
    При пътуване на деца под 18 г. следва да са налице доказателство за гражданство, валидни документи за пътуване и заверено писмено съгласие /пълномощно/ от единия или от двамата родители в съответствие с конкретния случай.
    Парична единица на Доминикана: Доминиканско песо (DOP)
    1 EUR = 50 DOP
    1 USD = 38 DOP
    Начин на плащане: депозит – 300 лв. от пакетната цена, доплащане – до 40 дни преди отпътуване.
    Анулационна политика: от 15-я ден до началната дата на пътуването – 100% неустойка на пълния размер на пакета
    след издаване на самолетния билет София-Мадрид-София – според анулационнта политика на авиокомпанията и съответната тарифа, по която са запазени или издадени самолетните билети. Условията за анулация/ или евентуални промени ще се препотвърдят при резервацията на билетите
    след резервация и плащане на допълнителна нощувка в Мадрид – според анулационнта политика на хотела. Условията за анулация ще се проверят при резервацията на настаняването в Мадрид.
    Минимален брой туристи: няма – индивидуално пътуване.
    Забележка: Туроператорът може да предложи срещу допълнително заплащане медицинска застраховка за периода на пътуването /която покрива Ковид19/, хотелско настаняване в Мадрид при нужда от такова, трансфер от/ до летището в Мадрид и самолетен билет по отсечката София–Мадрид-София. При желание от ваша страна ще бъдете допълнително информирани за цени, наличности, анулационна политика и условия за плащане.
    Забележка: Цените са НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕСТОЙ (в лева) и ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДАНЕ след уточняване на конкретен период на пътуването и в зависимост от наличните места в съответните резервационни класи за полета Мадрид – Пунта Кана – Мадрид.
    Използвани транспортни средства: самолет, автобус/миниван/лек автомобил
    Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката „Отмяна от пътуване“ има Ковид покритие.


Оферта № 1536



Powered by webdesign